– Jag kan inte sluta le

Bild till nyheten – Jag kan inte sluta le
Tyler Morton är överlycklig över att ha fått göra debut i Premier League, något han drömt om sedan barnsben.

Tyler Morton hade inför helgens match mot Arsenal gjort två framträdanden för A-laget, båda i Ligacupen, så när han i den 84:e minuten ersatte Thiago och löpte in på Anfields gräsmatta gjorde han Premier League-debut.

– Jag kan inte sluta le, säger 19-åringen i en intervju med Liverpoolfc.com.

– Det är en känsla som inte är lik något annat jag känt tidigare, särskilt när det är för din barndomsklubb, som alla vet. Jag har varit en supporter hela mitt liv, så att nu få kliva ut på planen, det kändes surrealistiskt. Men det är där jag vill vara, det är det jag pushar mig själv mot.

Det var en känslofylld stund för Morton som hade hela sin familj på plats på läktarna, men när han väl kom ut på planen var det bara ett fokus som gällde.

– Jag kom direkt in i rätt fokus. Jag var inne i matchen omedelbart och ville se till att vi säkrade segern, jag såg till att vi behöll bollen inom laget och gjorde det jag brukar vara bra på. Det gick bra.

– Min familj - alla har drömt om att bli en Liverpoolspelare och jag har blivit det. De säger varje dag hur stolta de är över mig. Det känns fantastiskt att få göra det här för dem och min bästa vän.

– Managern och spelarna jag jobbar med är fantastiska, att få höra "bra jobbat" av dem är helt fantastiskt.

Det är ett fullspäckat spelschema som väntar för The Reds framöver. Morton hoppas på fler chanser att få visa upp sina kvaliteter.

– Jag tyckte att matchen gick bra, det fanns inte så mycket jag kunde ha gjort på tio minuter. Jag kom in, försökte kontrollera matchen lite. Managern sa åt mig att kontrollera matchen, lugna ned spelet lite, fördela bollen, visa vad jag kan. Jag tycker att jag gjorde det.

– Jag känner att jag har mycket mer att ge och förhoppningsvis kan jag få visa det snart.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer