Klopp: Elliott har attackerat rehaben

Bild till nyheten Klopp: Elliott har attackerat rehaben
Jürgen Klopp är mycket glad över framstegen som Harvey Elliott gjort i sin rehabilitering.

Tidigare i veckan genomförde Harvey Elliott sitt första löppass utomhus på AXA Training Centre sedan fotskadan han ådrog sig tidigare i höstas. 

Jürgen Klopp kommenterar mittfältarens situation i matchprogrammet inför matchen mot Arsenal.

"En individ som visar prov på enorm vilja just nu är Harvey Elliott. Det gjorde mig så glad när jag såg honom löpa på planen," skriver tysken enligt Liverpoolfc.com.

"Han är dock fortfarande i ett tidigt skede i sin återhämtning och det är viktigt att hålla förväntningarna på honom realistiska. Det är fortfarande lång tid kvar tills han kan träna med laget igen, men hans framsteg är positiva och mycket handlar om hur han reagerat och hur han attackerat sin rehabilitering. Det är ett perfekt exempel på hur man bör reagera på en motgång."

"När jag pratar med vår fantastiska stab som ansvarar för hans rehabilitering får jag höra att de är överväldigade av vilken mognad han har uppvisat. Det hade varit helt normalt för honom att ha perioder där han tycker synd om sig själv, men vi har inte sett det."

"Harvey har fortsatt att ge energi till gruppen, även när han inte kan bidra på planen. Han lyser upp varje rum han går in i."

"Nyckeln för Harvey är att bygga vidare på det fantastiska arbete han lagt ned fram till nu - lite som när ett lag lägger grunden för en säsong. Alla positiva framsteg han gör är mot målet som är att återvända i bästa möjliga form."

"Han kanske kommer uppleva hinder på vägen under vad som återstår av hans rehabilitering, men så länge han reagerar på rätt sätt så kommer de stunderna inte att definiera återhämtningen."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer