Alisson njuter av supportercomebacken

Bild till nyheten Alisson njuter av supportercomebacken
Alisson Becker är mer än nöjd över att få spela inför fullsatta läktare igen den här säsongen.

Efter att coronapandemin lamslog fotbollsvärlden kunde supportrarna återvända till arenorna i full utsträckning när säsongen 2021/22 drog igång i augusti.

Alisson är en av många att hålla supportrarna som nu är tillbaka.

– Det är fantastiskt. Jag tycker att fotbollen inte är någonting utan supportrar. Känslan man har på planen när man känner supportrarnas stöd är fantastisk, det är härligt att ha dem vid sin sida, säger brasilianaren till Liverpoolfc.com.

– De kan vara en extra spelare för oss och de hjälper oss i vårt sätt att spela med den energi de sprider. Jag är mycket glad över att ha dem tillbaka.

Liverpool har öppnat säsongen starkt med endast en förlust på sina 17 matcher. De är fyra poäng bakom ligaledande Chelsea i Premier League, har tagit sig till kvartsfinal i Ligacupen och säkrat en plats i åttondelsfinalen i Champions League med två gruppspelsmatcher kvar att spela.

Alisson är målmedveten vilket märks när han svarar på frågan om allt handlar om att återta Premier League-titeln säsongen 2021/22.

– Det handlar om mer än så om jag ska vara ärlig. Vi vill mer. 

– Självklart vill vi vinna alla turneringar vi spelar i. Vi vill vinna Champions League, Premier League, FA-cupen, Ligacupen, alla turneringar vi spelar i.

– Det bör vara målet för alla i ett lag som vårt. Men vi måste ta det match för match och vara fokuserade till 100 procent på det jobb vi måste utföra. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer