Landslagskoll: Mané klev av skadad

Bild till nyheten Landslagskoll: Mané klev av skadad
Sadio Mané tvingades lämna planen redan efter 28 minuters spel i Senegals match mot Togo. Förbundskaptenen Aliou Cisse gav dock positiva besked efter matchen.

Landslagsmatcherna är nu i full gång, men för Sadio Manés del inleddes samlingen med Senegal långt ifrån optimalt.

Anfallaren startade mot Togo men klev av med en skada efter en knapp halvtimmes spel. Mané gick in i en nickduell med en försvarare och såg ut att landa illa. Han grinade illa efter duellen och kunde inte spela vidare.

Efter matchen kom dock Senegals förbundskapten Aliou Cisse med lugnande besked.

– Vi bytte ut honom som en försiktighetsåtgärd, det är ingenting allvarligt, meddelade Cisse.

På annat håll fick Kostas Tsimikas 90 minuters speltid i Greklands 1-0-förlust mot Spanien och Takumi Minamino spelade en dryg timme när Japan besegrade Vietnam med 1-0. I matchen mellan Portugal och Irland blev det ingen speltid för varken Diogo Jota eller Caoimhin Kelleher.