– Glad att kunna bidra till mål

Bild till nyheten – Glad att kunna bidra till mål
Neco Williams fick göra sin första start för säsongen i segern mot Preston North End. Ytterbacken är mycket glad över att kunna hjälpa laget vidare till kvartsfinal.

Liverpool avancerade till kvartsfinal i Ligacupen genom att besegra Preston North End med 2-0 utan att glänsa spelmässigt. 

Neco Williams stod för en energisk insats på sin högerkant där han bland annat stod för assisten till Takumi Minaminos 1-0-mål samt var involverad i situationen som ledde fram till Divock Origis klackmål.

Walesaren erkänner att laget fick jobba hårt för att ta sig vidare.

– Ja, verkligen. Vi visste att de inte skulle bli lätt, Preston är ett bra lag som gav oss en god match. Vi spelade inte vår bästa fotboll men vi gjorde tillräckligt för att ta oss vidare, vilket vi är glada för, säger Williams till Sky Sports.

– Jag måste tacka Taki och Div för de målen de gjorde, de räddade mig lite grann! Det var fina avslut. Laget jobbade hårt och vi lyckades ta hem segern.

Williams hindrade dessutom Preston att ta ledningen i den första halvleken då han stoppade ett avslut på mållinjen.

– Om jag ska vara ärlig så fick jag bollen rakt i ansiktet så jag minns inte så mycket av situationen. Jag stod på linjen och tänkte att jag hade en bra chans att blocka om de sköt, så jag stod kvar och som tur var tog bollen i mitt ansikte så att jag räddade den från att gå in!

I den andra halvleken fick ytterbacken kliva högre upp i planen då Conor Bradley byttes in och tog över högerbacksplatsen.

– Jag kände att jag hade mycket energi. Conor Bradley, en fantastisk spelare, en fantastisk ung grabb och talang, han kom in som högerback och jag klev upp som ytter. Oavsett vilken position managern vill att jag ska spela på så är jag bara glad över att få spela. Han kan spela mig som anfallare, målvakt, vilken position som helst.

Detta var Williams första 90 minuter för säsongen.

– Jag tycker att jag gjorde det bra. Jag gav allt, jag hade lite kramp på slutet men det kom på grund av att jag jobbat hårt. Alla grabbar jobbade hårt. Jag är bara glad över segern och att jag kunde bidra till målen. 

Han missade ett jätteläge i matchens slutskede.

– Jag är så irriterad över det! Jag borde ha gjort mål. Men förhoppningsvis kan jag göra mål i nästa match istället.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer