Förlust för juniorerna

Bild till nyheten Förlust för juniorerna
Liverpools U19 kammade noll mot Atletico Madrid i UEFA Youth League.

Liverpools U19 åkte på sin första förlust i UEFA Youth League när de gästade Atletico Madrid.

De unga röda inledde matchen bra rent spelmässigt men hade problem att skapa målchanser mot ett välstrukturerat Atletico som leds av bland annat ex-röde Fernando Torres.

Efter en lovande inledning från Liverpools sida tog sedan spanjorerna över matchen helt och hållet. De tog ledningen 26 minuter in i matchen när Aitor Gismera fick bollen och dunkade in den i mål efter en misslyckad rensning av Owen Beck.

Efter ledningsmålet kom Atletico mycket nära att utöka sin ledning men Liverpool räddades bland annat av stolpen vid ett tillfälle och de båda lagen gick till pausvila med ställningen 1-0.

Hemmalagets övertag fortsatte även i den andra halvleken och med 20 minuter kvar att spela satte Salim El Jebari 2-0. Liverpool lyckades inte hitta någon väg in i matchen och en förlust var ett faktum.

Efter tre omgångar i gruppspelet ligger Liverpool nu trea i gruppen med fyra inspelade poäng, lika många som grupptvåan Atletico. Porto toppar med sina sju poäng medan AC Milan är sist med en poäng.

Liverpools U19: Davies, Bradley, Quansah, Koumetio, Beck, Stephenson (Bajcetic, 46), Morton, Norris (Mabaya, 82), Balagizi (Frauendorf, 70), Musialowski (Blair, 46), Woltman.