Lånekollen: Första målet för Longstaff

Bild till nyheten Lånekollen: Första målet för Longstaff
Nio utlånade röda var i spel i helgen - för Luis Longstaff blev det en minnesvärd helg då han slog till med sitt första mål på seniornivå.

Det var inte den mest händelserika av helger för de utlånade Liverpoolspelarna, men för Luis Longstaff blev det en storseger och ett första seniormål när skotska Queens Park FC slog Dumbarton med 3-0.

20-årigen anfallaren har fått sparsamt med speltid i den skotska tredjeligan och fick inleda matchen mot Dumbarton på bänken. Med 14 minuter kvar att spela fick han hoppa in och behövde bara tre minuter på sig innan han hittade nätet.

På annat håll höll Jabub Ojrzynski nollan under ordinarie tid för sitt Caernarfon Town mot Penybont, i den walesiska cupen, men det blev förlust efter straffar.

Förluster blev det även för målvakten Vitezslav Jaros och anfallaren Sheyi Ojo.

Ben Davies och Anderson Arroyo gick segrande ur helgens matcher medan Ben Woodburn, Sepp van den Berg och Jake Cain fick speltid i kryssmatcher.

Leighton Clarkson fanns med på bänken i Blackburns match mot Coventry men blev sittandes där matchen igenom. Rhys Williams fanns inte med i Swanseas matchtrupp till matchen mot Cardiff.