– Har bra självförtroende just nu

Bild till nyheten – Har bra självförtroende just nu
Mohamed Salah stod för en magisk assist och ett ännu bättre solomål mot Watford. Anfallaren var lyrisk efter 5-0-segern. Här kan du njuta av supermålet igen!

Liverpool körde över Watford fullständigt och tog tre säkra poäng efter en 5-0-seger. Roberto Firmino levererade ett hattrick men det var Mohamed Salah som bjöd på matchens delikatesser med en fantastisk assist till Sadio Manés 1-0-mål och en uppvisning när han dribblade upp ett antal försvarare på läktaren innan han skickade in 4-0.

Efter matchen pratade Salah om lagets insats och sin fina form.

– Vi ville inte inleda matchen som mot Man City, vi pratade i omklädningsrummet om att vi behövde få en bra start på matchen, vilket jag tycker vi fick, sa egyptiern till BT Sport.

– Alla mål vi gjorde var väldigt viktiga. Bobby gjorde ett fantastiskt jobb idag med sitt hattrick, grattis till honom. Sadio gjorde också ett fint mål.

Salah fick frågan om han gjort ett snyggare mål någonsin tidigare.

– Kanske i senaste matchen! Jag vet inte vilket som är bäst. Varje gång jag är i straffområdet försöker jag att skapa lägen för mina lagkamrater eller göra mål själv. Det handlar om laget. Jag försöker alltid spela för laget. Det viktigaste idag är att vi gjorde mål och att alla anfallare hittade nätet. Förhoppningsvis kan vi fortsätta såhär.

Här kan du njuta av målet igen: 

Anfallaren är i superform för tillfället. Kanske bättre än någonsin.

– Jag vet inte, jag försöker göra det så bra som möjligt. Ibland har jag inte flytet framför mål, men jag ger alltid 100 procent för att försöka hjälpa laget. Ibland har jag flyt, ibland inte. Men jag har bra självförtroende just nu. Det känns bra att göra mål och hjälpa laget att ta poäng, det är det viktigaste.

– Förhoppningsvis kan vi vinna ligan och vi kommer även ge allt i Champions League. Det är viktigt för ett lag som Liverpool, en klubb som Liverpool, att konkurrera om alla titlar.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer