​- Frustrerande med ett kryss

Bild till nyheten ​- Frustrerande med ett kryss
Jordan Henderson är mycket nöjd med andra halvlek mot Manchester City men besviken över slutresultatet.

Liverpool och Manchester City fick nöja sig med en poäng vardera i den tidiga toppfighten på Anfield efter att de båda lagen hittat nätet två gånger om i den andra halvleken.

– Det var en intensiv match, som vi visste att det skulle vara. Vi visste att det skulle bli tufft, City är ett fantastiskt lag, säger Jordan Henderson till Liverpoolfc.com.

– Vi hade några bra stunder och några mindre bra stunder. Men i den andra halvleken tycker jag att vi stod för en mycket bättre prestation och hade mycket väl kunnat vinna matchen. Det är en liten besvikelse, men det var positivt att vi gjorde en så mycket bättre andra halvlek än första.

– I första halvlek kunde vi inte sätta press tillräckligt högt. Vi sjönk ned för djupt och kunde inte sätta press på dem. De hittade för mycket ytor och skapade numerära övertag. Vi lyckades lösa det i paus vilket fick matchen att ändra skepnad till vår fördel. Vi tog ledningen två gånger om men lyckades inte att hålla i matchen ut.

– Det är frustrerande, särskilt när man tar ledningen för andra gången med 12 minuter kvar att spela. Vi borde ha stängt igen bättre. Men vi måste lära av våra misstag. Det är inte så farligt, det är långt kvar. Vi tar med oss det positiva och lär oss av de saker vi gjorde mindre bra.

När sjunde omgången nu är färdigspelad är det Chelsea som toppar Premier League-tabellen med 16 inspelade poäng, en poäng före Liverpool.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer