– Då hade målet varit mer speciellt

Bild till nyheten – Då hade målet varit mer speciellt
Mohamed Salah konstaterar att ett oavgjort resultat mellan Liverpool och Manchester City var rättvist även om han gärna sett att hans solomål skulle bli segermålet.

Manchester City dominerade den första halvleken på Anfield men efter pausvilan var det ett helt annat Liverpool som kom ut på planen och åskådarna bjöds på fantastisk underhållning. 

Mohamed Salah stod för de allra bästa aktionerna i halvleken som innehöll fyra mål. Först leverade han en mycket fin assist till Sadio Mané innan han på egen hand gjorde bort hela Manchester Citys försvar och satte bollen i nät. 

– Det var en tuff match, de är duktiga på att hålla i bollen. Jag tycker att vi gjorde en mindre bra första halvlek, men i den andra gjorde vi det bra. De hade några chanser men de hade vi också. Resultatet blev som det blev vilket vi måste acceptera, sa Salah efter slutsignalen.

– De dominerade matchen till en början. Vi hade problem i den första halvleken men vi lyckades åtminstone hålla det vid 0-0. Efter att vi pratat ihop oss i omklädningsrummet gjorde vi det bättre direkt i andra halvlek.

Manés 1-0-mål kom till efter en mycket fin aktion från Salah som hittade in bakom Citys backlinje med en perfekt passning.

– Vi tränar väldigt mycket på att slå den typen av bollar på träning och vi försöker att använda det i matchsituationer. Ibland går det, ibland går det inte. Idag fungerade det.

Matchens absoluta höjdpunkt var Salahs 2-1-mål. Anfallaren själv var ödmjuk när han fick en fråga om målet.

– Jag måste se det igen för att säga så mycket, men det hade varit mer speciellt om vi hade vunnit matchen, så är det. Men resultatet är vad det är. Jag tycker att det var ett bra mål, men så mycket mer har jag inte att säga om det.

Egyptiern tycker att delad poäng var rättvist med tanke på matchbilden.

– Ja, det skulle jag säga. De skapade många chanser och hade mycket bollinnehav. Jag önskar att jag kunde säga nej, men det var nog rättvist. De skapade många chanser och oavgjort är ett bra resultat för båda lagen.

Källa: Liverpoolfc.com.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer