Bäst på plan trots magproblem

Bild till nyheten Bäst på plan trots magproblem
Curtis Jones var inblandad i allt i 5-1-krossen borta mot Porto trots att han hade magproblem inför matchen och räknades som osäker.

Det är ingen tvekan om att den 20-årige scousern gjorde sin bästa match i Liverpooltröjan så här långt.

– Curtis gjorde en bra match. Han hade lite problem med magen innan matchen och vårt medicinska team sa åt mig att hålla ett öga på honom, sa Jürgen Klopp till Liverpoolfc.com.

– Efter matchen sa jag åt honom att – oavsett vad det var – så måste han fortsätta med det för han var riktigt bra, fortsatte managern.

Curtis fick sin tredje raka start  och har lyft sitt spel för varje match och stundtals dominerat mittfältet. Mot Porto var han Man of the Match.

– Han var överallt på planen, involverad i allt. Han skapade första målet med ett oväntat avslut. Han kanske inte var så spektakulär i offensiven men defensivt gjorde han en högklassig insats. Han försvarade väldigt bra, pressade rätt. Det var mycket jag gillade med hans insats. Så fortsätt så Curtis, det var inte illa ikväll, sa Klopp.

Curtis ståtar nu med åtta mål på 52 matcher sedan debuten i januari 2019.

* Curtis snygga statistik mot Porto.

Även kapten Henderson var imponerad över Liverpools nr 17.

– Curtis har varit fantastisk. Jag vet att han är en ung spelare på papperet, men han har varit runt förstalaget i flera år nu. Han har funnit sig till rätta och mognat. De senaste veckorna har han visat vilken bra spelare han är.

– Han har varit tvungen att vara lite tålmodig i början av säsongen, men har gjort det fantastiskt bra när han kommit in i laget. Du kan se att han har alla färdigheter för att bli en toppspelare. Jag tycker att han växer hela tiden och gör starka insatser och hjälper laget. Men det handlade inte bara om Curtis ikväll. Jag tycker att hela lagets prestation var väldigt bra, avslutade Jordan.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer