Lånekollen: Assist för Ojo

Bild till nyheten Lånekollen: Assist för Ojo
Nio utlånade spelare fick speltid i helgen. En av dem var Sheyi Ojo som levererade en assist för sitt Millwall mot Nottingham Forest. Ben Davies hade också en lyckad helg då han gjorde comeback för Sheffield United efter skada.

Mittbacken Ben Davies har missat de senaste matcherna för Sheffield United på grund av skada, men var tillbaka då "Blades" mötte Derby County hemma på Bramall Lane i lördags. Davies bidrog till en hållen nolla och en seger efter att Billy Sharp avgjort matchen sent.

Sepp van den Berg fortsätter att få förtroendet från start i Preston. Han spelade 90 minuter som högerback i en 0-0-match mot Birmingham.

Sheyi Ojo är utlånad till Millwall och fick i helgen 79 minuters speltid mot Nottingham Forest. Anfallaren bidrog med en assist i matchen som slutade 1-1.

I Skottland möttes Adam Lewis och Ben Woodburn då Livingston ställdes mot Hearts. Det blev en övertygande seger med 3-0 för Woodburns Hearts som nu endast är en poäng bakom ligaledande Rangers. Woodburn spelade hela matchen medan Lewis blev utbytt i paus.

Luis Longstaff fick 16 minuters speltid när skotska andradivisonlaget Queens Park besegrade Peterhead med 3-2.

Vitezslav Jaros vaktade målet för irländska St Patricks mot Shamrock Rovers. Matchen slutade i en 1-0-förlust för Jaros och Co. En annan utlånad målvakt, Jakub Ojrzynski, höll nollan när walesiska Caernafon slog Prestatyn Town med 3-0.

I den spanska andraligan fick ytterbacken Anderson Arroyo spela som mittback för Mirandes som förlorade med 2-1 mot Leganes.

Leighton Clarkson, Paul Glatzel och Jake Cain fick ingen speltid i helgen.

Källa: Liverpool.no