– Då blir man straffad i PL

Bild till nyheten – Då blir man straffad i PL
Curtis Jones uttrycker sin besvikelse efter att Liverpool inte riktigt kommit upp i nivå mot Brentford och därmed endast fått med sig en poäng.

Curtis Jones gav sitt Liverpool ledningen mot Brentford med ett fint skott från distans och när det var mindre än tio minuter kvar att spela såg det ut att vara det avgörande målet, men hemmalaget kom tillbaka ännu en gång när de kvitterade till 3-3 genom Yoane Wissa.

Jones berättar om sitt mål och lagets besvikelse i en intervju med Liverpoolfc.com.

– Jag fick bollen, vek in och fick yta framför mig så jag avlossade ett skott, det var härligt att skottet gick in, säger han.

– Men jag är besviken över att vi inte fick med oss alla tre poäng, vi kommer definitivt gå för dem nästa match. Vi kom hit och spelade bra men de är ett bra lag, så ett oavgjort resultat var nog rättvist. De är ett bra lag som är tuffa att möta, all respekt till Brentford.

– Det är det här som händer, om man inte är uppe på 100 procent som blir man straffad i Premier League.

För Jones var starten mot Brentford en andra i följd efter att han fått chansen i startelvan även mot Norwich i Ligacupen tidigare i veckan.

– Jag har gjort två inhopp och har nu startat två matcher, jag känner mig i bra form. Jag ska göra mitt bästa för att fortsätta så här, säger Jones.

– Det är tidigt in på säsongen. Managern har ett riktigt bra lag. Det enda jag kan göra är att göra mitt bästa när jag är ute på planen.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer