"På samma nivå som 2019/20"

Bild till nyheten "På samma nivå som 2019/20"
Liverpool hyllas i brittisk press efter en stark 3-0-seger mot Crystal Palace.
Jonathan Norcroft, The Times:

"Grädden på moset kom från Naby Keita när Vincente Guaitas utboxning gick ut mot honom utanför straffområdet, han vred upp kroppen och avlossade en vacker volley som hittade nätet inför the Kop."

"Keita ryckte på axlarna, log och sträckte ut armarna, det såg nästan ut som att han var tvungen att be om ursäkt för sin briljans."

"En 3-0-seger mot ett bra, fysiskt, ambitiöst Crystal Palace är ingen liten bedrift. Så många verkar se Chelsea eller Manchester City som titelvinnare men Liverpool toppar tabellen och har 2021/22 sett lika bra ut som när de blev mästare 2019/20."

"Sadio Mané och Mohamed Salah klev fram ännu en gång. Deras kvalitet verkar också underskattas."

Melissa Reddy, The Independent:

"Liverpool tog sig över ännu ett hinder när de krossade Crystal Palace och påminde alla om att de som inte ser dem som en titelkandidat är helt fel ute."

"Sadio Mané, Mohamed Salah och Naby Keita hittade nätet på ett soldränkt Anfield. Segern var inte rättfram, vilket gjorde den ännu härligare för Liverpool. Patrick Vieiras Palace var aggressiva, driftiga och hade en tro på att de kunde matcha sin motståndare. De kom till Merseyside efter att ha kört över Tottenham och kryssat mot Brentford och West Ham - managerns spelidé börjar ta form. Även om resultatet inte var det önskade mot Jürgen Klopps mannar så fanns det mycket positivt att ta med sig framöver."

Oliver Holt, Daily Mail:

"Det här var en övertygande seger för Liverpool och även om de hade några skakiga minuter i början av matchen var det en seger som visade att, efter alla problem de hade förra säsongen, de är redo för ett titelrace denna säsong."

"Nästan för första gången sedan de vann titeln såg de ut som det gamla Liverpool igen i den här 3-0-segern."

"Manchester City och Chelsea kanske hos de flesta ses som lagen att slå den här säsongen men det här var en typ av prestation som påminde alla att inte räkna bort Liverpool."

Neil Atkinson, The Anfield Wrap:

"De ser ut att vara redo. Jag kanske har fel, jag kanske får äta upp detta senare, kanske kommer perioder med mer otur och problem, men just nu ser de ut att vara redo att utmana på allvar."

"Liverpool har fått sex tuffa dagar att framstå som en lätt uppgift."

"Mohamed Salah är ligans bästa anfallare. I somras var det många som flyttade och anslöt till ligan. Mycket pengar spenderades på löner och övergångssummor. Men ingen av de spelarna var Mohamed Salah. Just nu befinner sig de enda anfallarna som förtjänar att nämnas i samma mening som Salah i Paris eller München."

"Han är den här ligans dominanta anfallare och har inlett säsongen superbt. Han älskar det här. Han ser ut att älska att vara en Liverpoolspelare mer än någonsin."

Ben Husband, Mirror:

"Crystal Palace måste vara trötta på att se Sadio Mané. Anfallaren gjorde mål för nionde matchen i rad mot the Eagles och slog därmed ett rekord som var Robin van Persies med mål i åtta raka matcher mot Stoke."

"Hans mål innebar också att han gjort 100 mål för The Reds på 224 framträdanden. Manés svagare form förra säsongen verkar inte hålla i sig, han har sett ut att vara på väg tillbaka till sin högstanivå under de inledande veckorna av den här säsongen."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer