Milner: Vi vet att vi kan bättre

Bild till nyheten Milner: Vi vet att vi kan bättre
James Milner var nöjd över hur Liverpool säkrade tre poäng i en tuff hemmamatch mot Crystal Palace men påpekar samtidigt att laget kan prestera betydligt bättre.

James Milner fick agera vikare till Trent Alexander-Arnold på högerbackspositionen mot Crystal Palace och löste uppgiften på ett lyckat sätt. Jürgen Klopp sa efter matchen att Milner var en av planens bästa spelare.

Detta hade Milner att säga om lagets prestation som räckte till en säker 3-0-seger:

– Det var en bra insats, men vi vet att vi kan spela bättre. Det var en bra prestation efter många byten och en urladdning tidigare i veckan. Vi vet att vi kan spela bättre men det är dessa matcher man måste ta sig igenom, vilket vi gjorde, sa 35-åringen till Liverpoolfc.com.

– Vi vann med 3-0 och det var några riktigt fina mål, men de hade också sina chanser, Ali fick jobba. Det finns saker att göra bättre men vi kan vara nöjda över att vi höll nollan, gjorde tre mål samtidigt som några av de spelare som inte spelat så mycket i år fick viktiga minuter i benen.

Det var bara några få timmar innan matchstart som Milner fick reda på att han skulle spela högerback då Alexander-Arnold meddelade att han inte mådde bra.

– Han fick nog lite Zaha-sjuka eller något sådant! Jag fick veta det ungefär tre timmar innan matchen, men vi alla är redo att kliva in hela tiden. Det är mitt jobb att vara redo när jag behövs.

Sadio Manés 1-0-mål var hans 100:e för Liverpool.

– Det är imponerande. Grabbarna längst fram gör så mycket för laget, det handlar inte bara om målen. De gör assist, jobbar hårt och styr vår press. Vi hade inte kunnat pressa som vi gör utan dem. Men Sadio har många kvaliteter, han gör mål på så många olika sätt. Han har gjort många viktiga mål. Jag här glad för hans skull, han är en bra spelare som förtjänar allt beröm han får.

Liverpools facit efter fem omgångar i ligan är fyra segrar och ett kryss. 

– Det vi ska ta med oss är resultaten och att vi har hållit flera nollor. Att hålla nollan är så viktigt, det är en bra vana. Vi måste fortsätta att få med oss segrar även när vi inte spelar på toppnivå. Vi hade lite tur idag men ibland förtjänar man sin tur och förhoppningsvis kan vi fortsätta framåt.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer