– Våra tankar går till Harvey

Bild till nyheten – Våra tankar går till Harvey
Virgil van Dijk skickade en hälsning till Harvey Elliott när han intervjuades efter 3-0-segern mot Leeds.

Liverpool tog tre stensäkra poäng mot Leeds efter en mycket imponerande insats på Elland Road. De tre poängen överskuggades dock av Harvey Elliotts skada. Mittfältaren befinner sig på sjukhus just nu och ska undersökas vidare innan några besked om hur lång frånvaron blir kommer. Jürgen Klopp sa efter matchen att ankeln hade gått ur led.

Virgil van Dijk hoppas på en snabb tillfriskning för den unge talangen.

– Först och främst så går våra tankar till Elliott. Förhoppningsvis kan han bli frisk snabbt. Vi vet inte diagnosen ännu, men det såg inte bra ut, sa mittbacken.

– Bortsett från skadan så var det en fantastisk seger. Det var en intensiv match och jag njöt av atmosfären i varje sekund. Så det är blandade känslor. 

Liverpoolspelarna var klart tagna när spelet drog igång igen när Elliott lämnat planen på bår.

– Definitivt. Direkt när det hände så såg man Mo skrika att det var allvarligt. Sedan såg man hur Harvey reagerade och då förstod man att det var illa. Under hela behandlingsperioden så står man i princip bara där och hoppas på det bästa. Sedan måste man fokusera på matchen igen. Vi försökte hantera det så bra som möjligt.

– Segern betyder mycket. Alla visste på förhand att det skulle bli en intensiv match när de hade supportrarna i ryggen. Vi behövde vara redo för kamp. Vi förberedde oss bra på den korta tid vi hade tillsammans efter landslagsuppehållet. Att vinna med 3-0, hålla nollan, det känns bra och det är någonting vi kan bygga vidare på.

– Det känns väldigt bra att vinna med 3-0 på bortaplan, det är vi glada över. Men det är en naggande känsla av nedstämdhet eftersom att Harvey skadade sig. Vi får se vad som händer och hoppas på det bästa.

– Jag har själv upplevt hur spelarna, ledarna och supportrarna stöttar en när man är skadad. Jag är hundra procent säker på att vi alla kommer att finnas där för honom. Vår klubb kommer finnas där för honom oavsett vad.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer