Klopp med senaste skadenytt

Bild till nyheten Klopp med senaste skadenytt
Jürgen Klopp har gett en uppdatering kring läget i Liverpooltruppen efter att landslagsuppehållet nu är slut.

På söndag är Premier League tillbaka igen för Liverpools del när de reser till Elland Road för spel mot Leeds. Inför matchen har Jürgen Klopp kommit med positiva nyheter gällande Virgil van Dijk och Harvey Elliott. Roberto Firmino, Takumi Minamino och James Milner är dock inte fit for fight ännu.

– Taki har varit här ett tag efter att han skadade sig när han var på landslagssamling med Japan, säger Klopp till Liverpoolfc.com.

– När det gäller Virgil så var det en lite läskig situation (han haltade av planen efter Nederländernas seger mot Turkiet). Jag skickade ett meddelande till honom efter matchen: "Är allt lugnt?" "Ja." "100 procent?" "200 procent."

– Han ringde mig från bussen och sa: "Boss, allt är lugnt!" Jag sa: "Varför haltade du då?" Då sa han: "Min fru frågade samma sak!" Så ja, det var en lite läskig stund men alla är skadefria (de som var borta på landslagsuppdrag).

– Harvey är redo för spel igen. 

– Bobby är det inte, han dras fortfarande med skadan från matchen (mot Chelsea).

– Med Millie så får vi vänta och se. Han har inte tränat med laget ännu, så vi får se vad han kan göra idag, men han kommer att vara närmare spel helt klart.

Klopp kunde också meddela att Naby Keita är tillbaka i Liverpool efter den problematiska situationen som det guineanska landslaget hamnade i.

– Det är ingen fara med Naby. Han var inte på träningsanläggningen igår, men han var tillbaka i Liverpool. Jag ska ha ett samtal med honom idag men så vitt jag vet efter de samtal vi haft så är allt lugnt med honom.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer