45 minuter på mittfältet för Trent

Bild till nyheten 45 minuter på mittfältet för Trent
Trent Alexander-Arnold och Jordan Henderson fanns med i startelvan när England besegrade Andorra med 4-0.

Inför Englands VM-kvalmatch mot Andorra kom rapporter om att Trent Alexander-Arnold skulle spela på mittfältet istället för i backlinjen. Det visade sig stämma, när startelvorna presenterades stod det klart att Gareth Southgate valt att formera en mittfältstrio bestående av Alexander-Arnold, Jordan Henderson och Jude Bellingham.

Det blev dock bara 45 minuter som mittfältare för 22-åringen som efter pausvilan flyttades ned till högerbacksplatsen. Han gjorde inga större avtryck på mittfältet, vilket är förståeligt med tanke på att det var flera år sedan han sist spelade i den positionen, men diskussionen om att Jürgen Klopp bör ge honom chansen som mittfältare i den röda tröjan lär fortsätta.

Både Alexander-Arnold och Jordan Henderson spelade hela matchen för Three Lions som vann med 4-0 efter två mål av Jesse Lingard och ett mål vardera av Harry Kane och Bukayo Saka. England har nu 15 poäng efter fem spelade VM-kvalmatcher och toppar därmed sin grupp. 

Engelsmännens nästa uppgift är en match mot Polen på onsdag.

På annat håll i landslagsfotbollen spelade Mohamed Salah 90 minuter när Egypten spelade 1-1 mot Gabon i VM-kvalet och Kostas Tsimikas blev utbytt med två minuter kvar att spela i Greklands 1-1-match mot Kosovo.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer