Robertson förlänger kontraktet!

Bild till nyheten Robertson förlänger kontraktet!
Andy Robertson har kritat på ett långtidskontrakt med Liverpool.

Liverpool bekräftar på sin officiella hemsida att de har kommit överens med Andy Robertson om ett nytt kontrakt. Lokaltidningen Echo rapporterar att det nya kontraktet sträcker sig fram till sommaren 2026.

– När förhandlingarna startade och jag fick känslan av att jag skulle få stanna längre i klubben så är det ingen hemlighet att jag blev glad. Jag vill stanna i klubben så länge som möjligt, så att förlänga gör mig och min familj väldigt glad, säger Robertson.

– Vi trivs bra här, vi älskar allt som har med den här fotbollsklubben att göra och jag är glad att den här resan kan fortsätta.

Robertson har sedan han anslöt till klubben 2017 tagit stora kliv i sin utveckling och är idag en av de absolut bästa vänsterbackarna i världen. Han har med sina insatser hjälpt The Reds att ta hem titlar i Premier League, Champions League, klubblags-VM och Supercupen. I dagsläget står han noterad för 177 framträdanden i den röda tröjan.

– Jag minns fortfarande den dag jag skrev på för den här klubben som det vore igår. Det är klart att man hade ambitioner om att vinna titlar och bli en regelbunden startspelare, men ser man till hur det har utvecklats så är det fantastiskt.

– Men sedan starten av min karriär har jag alltid blickat framåt, det som hänt tillhör det förgångna nu, det är något jag kan prata om med de som vill lyssna när jag har lagt skorna på hyllan. 

– Jag är en av många här som vill skriva ny historia. Förhoppningsvis kan jag trötta ut människor genom att prata i timmar om framgångarna när jag slutar. Jag vill nå nya framgångar och förhoppningsvis kan vi göra det den här säsongen. Vi vill uppnå mer, vi vill vinna fler titlar och bidra med mer glädje. 

– Det enda sättet vi kan göra det på är genom att jobba hårt och ha samma inställning som vi haft sedan första dagen.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer