– Det bästa som kunde hända

Bild till nyheten – Det bästa som kunde hända
Leighton Clarkson har varit Blackburn Rovers-supporter sedan barnsben. Nu får han chansen att representera klubben.

Leighton Clarkson är klar för Blackburn Rovers på lån. För 19-åringen är det ett extra speciellt utlån då han kommer att spela för en klubb han stöttat ända sedan han var en liten grabb.

– Jag har alltid haft en önskan om att spela för Blackburn, men att det skulle bli så här tidigt kunde jag inte tro, säger han till RoversTV.

– Jag har fått en chans, en säsong, att visa vad jag kan, att få göra det inför Rovers-supportrarna, i den här klubben, det är det bästa som kunde hända för mig just nu.

– Hela min familj håller på Blackburn. Min mamma och mina mostrar brukade gå på matcherna, de var på plats när de vann ligan. Jag brukade också gå på matcherna innan mitt eget fotbollsspelande satte stopp för det, men jag såg matcherna hemifrån förra säsongen. 

– Tre poäng är alltid tre poäng, det finns ingenting viktigare inom fotbollen, men att få ta poängen för Blackburn adderar något, typ 10 procent extra där man verkligen känner "yes!".

– Jag hoppas få spela mycket, vinna mycket. Förhoppningsvis upplever jag många fina stunder.

Clarkson har länge imponerat på U23-nivå och tränat regelbundet med Jürgen Klopps lag. Förhoppningsvis kan han i Blackburn ta lika stora kliv i sin utveckling som Harvey Elliott gjorde i samma klubb förra säsongen.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer