Athletic: Hendo överens om förlängning

Bild till nyheten Athletic: Hendo överens om förlängning
Jordan Henderson ska enligt uppgift vara muntligen överens om ett nytt treårskontrakt med Liverpool.

Tidigare under sommaren kom rapporter från engelsk press om att Jordan Henderson och Liverpool inte lyckats komma överens i förhandlingar om ett nytt kontrakt för lagkaptenen och att de båda parterna var ganska långt ifrån varandra. Det började till och med ryktas om att mittfältaren kunde komma att lämna klubben redan i sommar.

Nu kommer The Athletics David Ornstein med glädjande uppgifter - Henderson sägs ha kommit överens med Liverpool om ett treårskontrakt med en option på ett fjärde år beroende på hur många framträdanden han gör. 31-åringen har inte skrivit på ännu, men allt tyder på att han gör det inom en snar framtid.

Jürgen Klopp ska ha spelat en stor roll i att lösa den komplicerade och känsliga situationen, tysken var fast besluten om att undvika en repris av Gini Wijnaldum-situationen som såg nederländaren lämna för PSG som bosman.

Att Henderson inte kom överens om ett nytt kontrakt omedelbart handlade inte om pengar, han ville försäkra sig om vilken roll han förväntas ha i truppen och hur FSG ser på hans framtid. Mittfältaren är säker på att han kan fortsätta att prestera på den nivå som lett laget till en Champions League- och Premier League-titel de senaste åren.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer