U23 kryssade mot City

Bild till nyheten U23 kryssade mot City
Liverpool och Manchester City delade på poängen när deras respektive U23-lag drabbade samman i Premier League 2-premiären.

U23-säsongen är igång. Liverpool inledde ligaspelet med en hemmamatch mot förra säsongens mästare Manchester City.

Matchen på akademin i Kirkby blev en mållös sådan. Gästande City skapade en hel del chanser i den första halvleken, men Liverpool lyckades stå pall. Efter paus hade de rödas målvakt Liam Hughes fortsatt mycket att göra, men höll sin nolla intakt. Unge Mateusz Musialowski var den spelare i hemmalaget som fick saker att hända i offensiven, det räckte dock inte för att hitta nätet.

Matchen slutade 0-0 och de båda lagen inkasserade en poäng vardera i premiären.

Liverpools lag: Hughes; Gallacher, Clayton, Koumetio, Norris; Corness, Morton, Dixon-Bonner (Stephenson, 90), Woltman, Musialowski (Ritaccio, 80), O’Rourke (Chambers, 87)

Nästa match för Barry Lewtas U23-lag är mot Everton på bortaplan 23 augusti.