Woodburn kan bli kvar i truppen

Bild till nyheten Woodburn kan bli kvar i truppen
Flera klubbar har visat intresse för Ben Woodburn i sommar, men hans prestationer under försäsongen har imponerat stort på Liverpools tränarstab.

Ben Woodburn har två tunga år bakom sig med låneperioder som varit allt annat än perfekta. I sommar har han dock varit en del av Liverpooltruppen och sägs ha fått tränarstabens ögon på sig med exemplariska insatser både i matcherna och på träningsplanen.

The Athletic skriver att Jürgen Klopp, Pep Lijnders och Peter Krawietz alla har imponerats av Woodburn som presterat på en nivå de aldrig sett från honom tidigare. Han ska ha varit en spelare som bidragit till att höja nivån på träningarna.

Det är inte bara Liverpools tränare som imponerats av 21-åringen. Klubbar från Grekland, Danmark, Kroatien och England har visat intresse för spelaren. 

Liverpool ska i dagsläget vara inställda på att behålla Woodburn i truppen, men ett bra bud skulle kunna ändra deras inställning. Han går in i sitt sista kontraktsår och ska klubben tjäna några pengar på honom är det nu de ska göra det.

Efter måndagens match mot Osasuna, där Woodburn byttes in efter en halvtimmes spel, fick han beröm av assisterande tränare Lijnders.

– Vilken insats av Ben. Energin som han bidrar med till laget är exakt vad vi står för. Han är smart, har ett bra rörelsemönster och stör motståndarna både med och utan boll, sa Lijnders enligt Liverpoolfc.com.

– Jag är så glad för hans skull. Precis som för många spelare i laget har det inte varit lätt för honom, men han har en framtid på Anfield.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer