– Otroligt att spela på Anfield

Bild till nyheten – Otroligt att spela på Anfield
Ibrahima Konate hade svårt att sätta ord på sina känslor efter sitt första framträdande på Anfield.

Nyförvärvet Ibrahima Konate fick chansen att starta träningsmatchen mot Osasuna som slutade i en 3-1-seger på Anfield. På plats var det cirka 40 000 supportrar som hejade fram de röda under försäsongens sista match. Mittbacken älskade varje minut ute på planen.

– Om jag ska vara ärlig så kan jag inte sätta ord på hur det kändes när jag först klev ut på planen. Det var otroligt och jag är väldigt glad över att ha spelat min första match på Anfield med supportrarna, sa Konate till Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Det var otroligt. Jag kan bara föreställa mig hur det kommer att kännas när vi ska spela i Premier League eller Champions League.

Liverpool dominerade matchen i den första halvleken och klev in till pausvilan med en 3-0-ledning efter två mål av Roberto Firmino och ett av Takumi Minamino.

– Jag tycker att vi gjorde en väldigt bra match, vilket är det viktigaste. Jag är nöjd med min insats, konstaterade Konate.

– Det var den sista träningsmatchen, sista matchen för den här försäsongen - nu startat Premier League på lördag, jag ser verkligen fram emot det.

– Vi har varit tillsammans i fyra veckor nu, det har varit ganska tufft eftersom vi bara varit på hotellet, men det var också härligt eftersom vi har så bra stämning i laget. 

– Nu hoppas jag att vi är redo för Premier League och säsongen som väntar.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer