Nytt kontrakt för Fabinho

Bild till nyheten Nytt kontrakt för Fabinho
Liverpool FC meddelar att Fabinho har kritat på ett nytt långtidskontrakt med klubben.

I fredags förlängde Trent Alexander-Arnold sitt kontrakt med Liverpool. Nu har Fabinho gjort detsamma. Klubben bekräftar på sin officiella hemsida att brassen skrivit på ett långtidsavtal och enligt journalisten Paul Joyce sträcker det sig fram till sommaren 2026.

– Jag är överlycklig över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med klubben, säger 27-årige Fabinho till Liverpoolfc.com.

– Samtalen har varit positiva från start, jag visste hela tiden vad jag ville göra - stanna här och fortsätta spela för Liverpool. Nu är allt officiellt och jag är jätteglad.

– Under de tre senaste säsongerna har jag trivts väldigt bra här. Jag har lärt mig mycket av managern, staben och mina lagkamrater. Vi har uppnått saker tillsammans och enligt mig är detta den bästa platsen att vara på för att fortsätta att utvecklas. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att uppnå stora saker.

– Managern och tränarstaben pushar oss framåt eftersom de vet vilken kapacitet och kvalitet vi besitter. När det gäller mig personligen så vill jag vara så bra som möjligt för laget, jag vill vara en viktig spelare men också en ledare. Jag vill fortsätta lära mig av staben och spelarna.

– Med de spelare vi har så vet vi att vi kan ta oss långt i alla turneringar. Förra säsongen vann vi inga titlar så nu är alla väldigt sugna på att vinna och göra våra supportrar glada. Förhoppningsvis kan vi göra det den här säsongen.

Bilder från Liverpoolfc.com.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer