Mané om rekordlånga semestern

Bild till nyheten Mané om rekordlånga semestern
För första gången på fem år har Sadio Mané haft en rejäl ledighet i sommar. – Jag känner mig stark och utvilad och är redo att köra igång säsongen, säger han.

Liverpoolanfallaren har sannerligen inte varit bortskämd med ledigheter sedan han köptes in från Southampton för £30M sommaren 2016. 

För en gångs skull har har han sluppit att spela mästerskap i sommar och fick istället fem härliga viloveckor innan försäsongen drog igång förra måndagen.

Det har varit mer än tillräckligt för att ladda batterierna efter en tuff säsong med flera formsvackor.

– Helt klart. Jag anser att det är viktigt för spelare att få ett break och sedan jag kom till Liverpool är det här första gången som jag har haft fyra veckor eller mer. Det hjälper mycket.

– Från första dagen här har jag sett att alla ser vassa ut och det tycker jag är otroligt! Jag klagar inte om jag får en eller två veckors ledigt, men den extra vilan har gjort oss gott.

Han har dock inte legat på latsidan.

– Vi har jobbat efter ett individuellt program över sommaren och det är viktigt. Du kan se att alla ser bra ut och klar för en ny säsong. Det gäller speciellt mig själv. Jag brukar säga att tröttheten sitter i huvudet och att du måste vara mentalt stark för att klara det, men vila är det bästa du kan göra.

– Nu vi alla fått rejält med vila så det är en ny fördel för oss. Vi ser fram emot den nya säsongen nu, avslutar han.

Källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

    Stöd våra sponsorer