Ännu ingen träningsmatch spikad

Bild till nyheten Ännu ingen träningsmatch spikad
Med bara två veckor kvar till att försäsongen kickar igång har The Reds fortfarande inte bekräftat några träningsmatcher.

Liverpool är en av sju Premier League-klubbar som ännu inte har presenterat sina planer för pre-season. Orsaken uppges vara den härjande pandemin och alla dess problem med reserestriktioner och logistik.

Jürgen Klopp hoppas att kunna ta med sig truppen på träningsläger i franska Evian eller österrikiska Saalfelden i slutet av juli, men innan delar av truppen samlas på AXA Training Centre måndagen den 12 juli bör det också ha schemalagts ett gäng träningsfighter.

Mo Salah, Sadio Mané och nyförvärvet Ibrahima Konate är några utvilade spelare som kommer att vara på plats i Kirkby om lite drygt två veckor.
I normala fall brukar Liverpool spela den första träningsmatchen redan första helgen efter samlingen, vilket i så fall bör bli den 17:e eller 18:e juli.
En inte alltför vågad gissning är att det blir match mot något av de "lokala" lagen Tranmere, Preston, Wigan eller Bolton.
Liverpool uppges även ha fört samtal med Aston Villa och Newcastle om träningsmatcher på Anfield, men även mot Steven Gerrards Glasgow Rangers och Osasuna, som en hyllning till den förre Liverpoolcentern och spanske tv-profilen Michael Robinson som avled i april ifjol.
Sajten This is Anfield tror sig veta att Liverpool kommer att möta Rangers på Anfield helgen 24-25:e juli, men inget är alltså officiellt bekräftat.
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer