Van den Berg lånas ut

Bild till nyheten Van den Berg lånas ut
Det är nu bekräftat att Sepp van den Berg kommer att spendera kommande säsong på lån hos Preston North End.

Liverpool meddelar på sin officiella sajt att den unge försvarsspelaren återvänder till Preston North End för en låneperiod som sträcker sig över kommande säsong.

Van den Berg spenderade våren på lån i samma klubb där han gjorde 16 framträdanden i the Championship. 

– Jag är väldigt glad. Jag sa i slutet av förra säsongen att jag skulle älska att återvända och jag är glad att allt gick att lösa. Jag ser fram emot att vara med från start och genomföra en hel säsong här, säger Van den Berg till Prestons officiella sajt.

Även huvudtränare Frankie McAvoy har kommenterat övergången:

– Vi är jättenöjda. Vi är tacksam för att Liverpool tillät oss att plocka in honom igen och samtidigt är vi glada att Sepp valde att återvända. Han var väldigt nöjd med sin första tid här. 

– Han är en ung kille som fortfarande utvecklas, enligt mig har han fungerat bra i gruppen. Han kom till oss som en mittback till höger, men har inte spelat många matcher för oss i den positionen. Han passade väldigt bra som högerback.

– Jag tycker att han var fantastisk. Han har gjort det väldigt bra och vi kommer att se hur han hanterar positionen som höger mittback. Nu gäller det att han ger allt på nytt så att han förhoppningsvis kan prestera på den nivån som jag och tränarstaben tror att han kan göra.

19-åringen kom till Liverpool sommaren 2019 och har gjort fyra matcher för klubben. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer