Straffmiss för Hendo i comebacken

Bild till nyheten Straffmiss för Hendo i comebacken
Jordan Henderson gjorde comeback efter tre och en halv månaders frånvaro när England besegrade Rumänien med 1-0. Mittfältaren lär dock inte vara helt nöjd efter att ha missat en straff.

Liverpools lagkapten Jordan Henderson missade hela säsongsavslutningen på grund av den skada han ådrog sig mot Everton i vintras, men inför den sista matchen mot Crystal Palace kunde han återvända i lagträning, något som räckte för att bli uttagen i den engelska EM-truppen.

När England träningsspelade mot Rumänien fick Henderson hoppa in efter pausvilan och därmed göra comeback efter skadefrånvaron. England vann matchen med 1-0, men segermarginalen kunde ha varit större: Henderson missade nämligen en straff drygt tio minuter kvar att spela. Den rumänske målvakten gick åt rätt håll och lyckades stå emot.

Marcus Rashford gjorde matchens enda mål då han lyckades bättre från elva meter.