14 spelare på landslagsuppdrag

Bild till nyheten 14 spelare på landslagsuppdrag
Liverpools säsong är till ända, men för många spelare i truppen väntar nu en hektisk sommar med sina respektive landslag.

EM närmar sig med stormsteg. Nästa vecka spelar många landslag sina sista träningsmatcher inför turneringen som drar igång 11 juni.

Redan idag har Conor Bradley chansen att debutera för Nordirland som ställs mot Malta. Den unge talangen har kallats till landslaget trots att han ännu inte gjort något framträdande på seniornivå för Liverpool.

Även Xherdan Shaqiri är i spel idag då Schweiz träningsspelar mot USA. Om Shaqiri får speltid gör han sin 90:e landskamp. 

På måndag inleds slutspelet av U21-EM där nyförvärvet Ibrahima Konate deltar med Frankrike som spelar mot Nederländerna i kvartsfinalen. 

Veckan fortsätter sedan med träningsmatcher för EM-aktuella Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Neco Williams, Harry Wilson och Diogo Jota. Även de afrikanska landslagen har träningsmatcher inplanerade vilket innebär spel för Sadio Mané med sitt Senegal. Guinea ska också spela under den kommande veckan, men Naby Keita har fått stanna hemma på grund av skadeproblemen han hade i slutet av säsongen.

Träningsmatcher väntar även för Japan, Grekland och Irland, vilket kan innebära speltid för Takumi Minamino, Kostas Tsimikas och Caoimhin Kelleher. Morgan Boyes är kallad till samling med det walesiska U21-landslaget som ska kvalspela till U21-EM på fredag.

Källa: Thisisanfield.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer