Robbo: Vill avsluta karriären här

Bild till nyheten Robbo: Vill avsluta karriären här
Andy Robertson slår ännu en gång fast att han gärna spelar i Liverpool karriären ut.

Andy Robertson har varit en bärande spelare i det Liverpoollag som under Jürgen Klopp vunnit de finaste av titlar. Även under den gångna säsongen, när det fick tyngre för kollektivet, var Robertson självklar i laget och startade samtliga 38 ligamatcher.

Vänsterbacken har med sin arbetsvilja och allt bättre finess i offensiven fått enormt mycket stöd från Liverpoolsupportrar världen över. 

27-årige skotten har förhoppningsvis många år kvar på toppen av sin karriär och de åren vill han helst av allt spendera i Liverpool.

– Jag får frågor om det här väldigt ofta. Så här, mitt mål är att avsluta i Liverpool, jag hade älskat det, men jag vet hur tufft det är att stanna kvar på den högsta nivån, säger Robertson till PLZ Soccer.

– Jag hade älskat att spela för Celtic, men när jag växte upp sa jag alltid att jag ville ge mina bästa år till Celtic. Jag vill inte gå dit när jag är äldre och håller lägre nivå.

– Det kommer att komma en tid att fatta sådana beslut. Just nu har jag ett bra tag kvar på mitt kontrakt, jag hoppas att stanna här för alltid, jag hoppas kunna lägga skorna på hyllan här.

– Även om jag känner mig i bra slag just nu så kan saker förändras när man kommer upp i 30-årsåldern, men jag hade älskat att avsluta min karriär i den här klubben. 

Robertsons nuvarande avtal med Liverpool sträcker sig fram till sommaren 2025. 


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer