Talang får chansen i landslaget

Bild till nyheten Talang får chansen i landslaget
Unge talangen Conor Bradley har kallats till Nordirlands kommande landslagssamling, detta trots att han ännu inte hunnit debutera på seniornivå för Liverpool.

Nordirlands förbundskapten Ian Baraclough har inkluderat 17-årige Liverpooltalangen Conor Bradley i den trupp som ska spela landskamper mot Malta och Ukraina under den kommande veckan.

Högerbacken blev uttagen i truppen trots att han ännu inte gjort seniordebut för Liverpool, vilket är ett ovanligt fenomen. Javier Mascherano är ett exempel på en spelare som slog igenom i landslaget innan han debuterat för sin dåvarande klubb River Plate. Det återstår att se om Bradley får speltid i någon av de kommande matcherna, men det faktum att han tar en plats i truppen är imponerande oavsett.

Bradley har under säsongen spelat regelbundet för Liverpools U23-lag men var även involverad i U18-laget när de spelade matcher i FA Youth Cup. Han spelade 90 minuter i finalen tidigare i veckan, som tyvärr slutade i en 2-1-förlust mot Aston Villa.

Den unge talangen har också vid flera tillfällen fått chansen att träna med seniortruppen och fick spela internmatchen som anordnades på AXA Training Centre tidigare i år. 

I den nordirländska truppen återfinns även målvaktstalangen Liam Hughes, som inte heller han gjort något framträdande på seniornivå för klubben.

Källa: Thisisanfield.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer