Längtar efter supportercomebacken

Bild till nyheten Längtar efter supportercomebacken
Jürgen Klopp är mycket glad över att 10 000 supportrar kommer att få befinna sig på Anfield när säsongen 2020/21 ska avslutas.

Imorgon klockan 17:00 sparkar Liverpools sista match för säsongen igång, en match där de röda jagar en säkrad Champions League-plats. Laget kommer att stöttas av 10 000 supportrar då Anfield öppnar upp läktarna igen.

I en intervju med Liverpoolfc.com får Jürgen Klopp frågan om vad han vill säga till de lyckliga som får se matchen på plats.

– Välkomna, vi har längtat efter er! Var har ni varit? Jag har många frågor! Varför har vi behövt göra allt det här utan er? Det här är den bästa nyheten på mycket lång tid, att vi kan släppa in supportrar igen, säger tysken.

– Om någon hade sagt till mig för några år sedan att det skulle spelas en match på Anfield med 10 000 supportrar på plats hade jag tänkt: "va? Det måste vara en riktigt tung period."

– Men när man idag får höra att 10 000 supportrar kommer att vara på Anfield så låter det helt fantastiskt. Jag är så taggad över att få se läktarna, jag tror att det är alla fyra läktare va?

– Redan när vi hade 2000 på plats så var det imponerande. Nu är det 10 000, jag kan knappt bärga mig.

Det är inte första gången som Liverpool krigat om en Champions League-plats in i det sista. 2017 besegrade de Middlesbrough och 2018 Brighton för att nå målet.

– Middlesbrough, Gini Wijnaldum, fantastiskt mål, det var en stor match, minns Klopp.

– Vi har haft många viktiga matcher i slutskedet av säsongerna, så är det. Att man är erfaren innebär inte alltid att man är redo för det, men vi kommer att vara redo.

– Vi har kämpat så hårt för att ta oss till den här positionen och vi kommer att ge precis allt. Kommer vi att spela vår bästa fotboll? Jag vet inte. Kommer vi att ge allt? Definitivt.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer