Klopp: Kabak har varit fantastisk

Bild till nyheten Klopp: Kabak har varit fantastisk
Jürgen Klopp berömmer Ozan Kabak och meddelar att han kommer att diskutera framtid med honom efter säsongens slut.

Ozan Kabak är inlånad från Schalke 04 fram till säsongens slut och om Liverpool inte väljer att aktivera en klausul som innebär att de kan göra övergången permanent för £18M kommer mittbacken att återvända till Tyskland i sommar.

Jürgen Klopp är nöjd med 21-åringens insatser för klubben, men vill inte ge några besked om framtiden.

– Kabak har varit fantastisk, han har gjort ett bra jobb, man får inte heller glömma att han är väldigt, väldigt ung trots att han har mycket erfarenhet redan. Han har varit i flera olika klubbar, han flyttade tidigt från Turkiet till Tyskland där han spelat i två stora klubbar som befunnit sig i svåra situationer, vilket självklart inte är hans fel, säger Klopp enligt Liverpoolfc.com.

– Vi kunde alla se att han behövde lite tid att anpassa sig när han kom hit, men efter det så gjorde han superba matcher för oss, jag vill inte välja ut några specifika men matcherna mot Leipzig var otroliga med tanke på hur bra Leipzig kan vara. 

– När det gäller framtiden så kommer vi att prata om det, vi kommer att fatta beslut efter säsongens sista match. Det finns tid att prata om det senare och jag har ingenting att tillägga gällande detta.

Under de senaste dagarna har det kommit flera rapporter från England att Liverpool inte kommer att köpa loss Kabak. En mittback som istället sägs vara av intresse är RB Leipzigs Ibrahima Konate.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer