Klopp: Inga problem med Mané

Bild till nyheten Klopp: Inga problem med Mané
Sadio Mané var rejält ilsken efter slutsignalen och ville inte ens ta Jürgen Klopp i hand, men managern menar att det inte är några problem dem emellan.

Jürgen Klopp valde att starta med en anfallstrio i form av Diogo Jota, Roberto Firmino och Mohamed Salah mot Manchester United och därmed fick Sadio Mané ta plats på bänken.

De tre startspelarna levererade fina prestationer där Jota och Salah satte varsitt mål medan Firmino hittade nätet två gånger om. Mané fick komma in från bänken i 74:e minuten. 

Efter slutsignalen var Jürgen Klopp strålande glad och gick mot Mané för att klappa om honom, men anfallaren var sur och ville inte ta i hand med tysken.

När Klopp mötte pressen efter matchen viftade han bort incidenten.

– Det är inga problem. Jag tog ett beslut igår om att spela Diogo istället för Sadio. Det är inga problem, allt är lugnt, sa Klopp.

– Det är inga problem. Jag fattade ett sent beslut på träning igår, grabbarna är vana vid att jag förklarar varför jag gör vissa saker, men denna gången hade jag inte tid till det. Det är lugnt.

Mané har fått kraftig kritik på sociala medier efter sitt agerande, många hävdar att han borde fokusera på sina egna prestationer snarare än att vara förbannad på Klopp, särskilt efter en så betydande seger för laget som ger en stor boost inför de tre avslutande matcherna. 

Se situationen 2:58 in i intervjun:


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer