Trent: Målet är 15 poäng

Bild till nyheten Trent: Målet är 15 poäng
Trent Alexander-Arnold har siktet inställt på full pott i säsongsavslutningen.

Med fem matcher kvar finns fortfarande en liten chans att Liverpool kan nå en topp fyra-placering och därmed säkra Champions League-spel nästa säsong.

– Saker och ting måste gå vår väg, vi har det inte i egna händer, men vi måste se till att vi är en situation där vi kan utnyttja eventuella poängtapp från andra lag, säger Trent Alexander-Arnold till Liverpoolfc.com.

– Om man tittar på spelschemat så finns en förhoppning om att de kan tappa några poäng, så vi ska vara redo att ta oss uppåt i tabellen. Men vi måste fokusera på att ge allt i våra matcher.

– Allt vi kan göra är att ta 15 poäng på de avslutande fem matcherna, det är vårt mål. 

Ikväll väntar en match mot Ralph Hasenhuttls Southampton.

– De är ett svårt lag att bryta ned. De är energiska, de spelar som en enhet och ger aldrig upp. De är ett otroligt bra lag med några riktigt duktiga spelare.

– De har ett anfall fullt av fart och de gillar att ta sig in bakom motståndarna. Det måste vi se upp med. De pressar väldigt bra också, vilket vi måste vara uppmärksamma. Det kommer att bli en intressant match. 

Liverpool har fått extra mycket tid att förbereda sig inför matchen med tanke på att söndagens match mot Manchester United flyttades fram.

– Det har gett oss chansen att träna på en del saker, jobba med vår formation och andra saker som vi måste förbättra som lag och individer. 

– Vi har fått mer tid att göra det nu, men det innebär också att avslutningen av säsongen kommer att bli väldigt intensiv.

– Det kommer att bli tufft, men vi har kunnat fokusera på specifika saker som vi vill förbättra. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer