U18 krossade Middlesbrough

Bild till nyheten U18 krossade Middlesbrough
I helgen tog Liverpools U18 tre poäng efter en uppvisning mot Middlesbrough.

Liverpools U18 startade U18 Premier League-mötet med Middlesbrough i högt tempo och saktade inte ned förrän domaren blåste av matchen.

I en första halvlek som kunde ha bjudit på betydligt fler mål tog de röda ledningen med 1-0 genom Jarell Quansah som nådde högst på en hörna.

Efter pausvilan smällde de sedan in hela fem mål och säkrade på så sätt en förkrossande 6-0-seger. Målskyttar i den andra halvleken var Max Woltman och Mateusz Musialowski gånger två och Kaide Gordon.

Segern var perfekt uppladdning inför den stundande kvartsfinalen i FA Youth Cup mot Arsenal, en match som spelas på fredag.

Liverpools U18: Davies, Wilson, Norris, Quansah (Jonas, 66), Koumetio, Stephenson (Bajcetic, 70), Gordon, Frauendorf (Chambers, 78), Woltman, Balagizi, Musialowski.