Klopp: Kritisera inte spelarna

Bild till nyheten Klopp: Kritisera inte spelarna
Jürgen Klopp förstår irritationen kring den nya superligan men understryker det faktum att varken han eller spelarna har varit delaktiga i beslutsfattandet.

Liverpools match mot Leeds var på förhand en mycket viktig match i fighten om Champions League-platserna, men på grund av beskedet om den nya superligan kom matchen i skymundan.

Det blev 1-1 på Elland Road men efter matchen dominerades eftersnacket av frågor om "The Super League". Liverpool har fått enormt mycket kritik under det senaste dygnet.

– Jag tycker inte att vi förtjänar det som lag, att folk sätter oss i den här situationen. Vi kan inte skylla det här på laget, sa Klopp till Sky Sports.

– Vi har inte någonting med detta att göra och folk skriver artiklar om vad de ska göra med oss som klubb. 

– När vi kom hit så skrek supportrar på oss, detsamma hände när vi gick runt i staden tidigare idag. De måste vara försiktiga, för vi är också människor.

– Gary Neville pratar om "You'll Never Walk Alone", det borde vara förbjudet. Vi har rätt att sjunga vår hymn, det är vår hymn, inte Garys - han förstår den ändå inte. Det är inte rätt.

– Jag förstår allt prat om detta och jag gillar det inte heller. Men kom ihåg att vi inte har någonting med detta att göra.

Liverpools ägare har ännu inte kommenterat klubbens besked om att gå med i superligan.

– Jag har varit här i sex år nu och jag vet att ägarna är bra, resonabla människor. De kommer att förklara beslutet för mig. Kommer jag att förstå det? Jag vet inte, men det är fortfarande inte mitt beslut. Om folk vill kritisera mig för att det inte går bra ute på planen så köper jag det rakt av, men det andra är inte alls bra.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer