Klopp: Milner är otroligt viktig för oss

Bild till nyheten Klopp: Milner är otroligt viktig för oss
Jürgen Klopp öser beröm över vice lagkapten James Milner som fått mycket speltid på slutet och levererat fina insatser.

Rutinerade James Milner har fått starta i tre av de fyra senaste matcherna och har imponerat på många med sina insatser präglade av hög energi. 

– Han är otroligt, otroligt viktig för oss, säger Jürgen Klopp om mittfältaren enligt Liverpoolfc.com.

– Han har spelat väldigt bra och jag menar att vi vunnit de här matcherna tack vare att han varit på planen, inte trots att han varit det - det är jag säker på.

– Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men jag kan säga det igen: Millie är otroligt viktig för laget, både som person och spelare. Han är också viktig att ha i ett omklädningsrum.

– Millie har alltid varit inne i det, spelat, kommit in från bänken och så när han varit skadefri. Han har haft lite mindre känningar som hållit honom borta, men nu är han helt fit for fight igen.

– Förhoppningsvis fortsätter det så, då blir han en mycket viktig spelare för oss både på och utanför planen. Det är bra och jag är väldigt glad över att ha honom här. 

Klopp tror att 35-åringens erfarenhet kan vara av yttersta vikt under slutspurten.

– Det är helt klart viktigt. Vi har i princip sju finaler kvar, om man väljer att se det på det sättet. Vi kommer inte förrän i slutet veta hur många poäng som krävs.

– Men som jag sagt tidigare: vi kan inte slösa bort några poäng. Vi måste verkligen gå för det. Det är situationen som vi befinner oss i.

– Det som är bra med det hela är att alla lag som är med i kampen måste göra det. För två eller tre veckor sedan låg vi nio poäng bakom och det såg ut som att Leicester, West Ham och Chelsea hade stuckit iväg. Men de är fortfarande före oss och i bra form, så är det.

– Med de senaste tre matcherna har vi kunnat sätta lite press på dem och vi vet att vi måste fortsätta så. Sedan får vi se vad som händer.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer