Firmino: Varit en tuff säsong

Bild till nyheten Firmino: Varit en tuff säsong
Roberto Firmino har kritiserats under säsongen och brassen själv är medveten om att han inte presterat på den nivå som önskas av honom.

Roberto Firmino var i vintras en av de spelarna som kritiserades allra hårdast när Liverpool hade enormt svårt med målproduktionen. 

– Det har varit en tuff säsong för mig, säger anfallaren till ESPN i en intervju som återges av Liverpool Echo.

– Jag vill utveckla mig och bli bättre varje dag, det råder ingen brist på motivation från min sida.

– Jag vet att jag inte presterat lika bra som tidigare säsonger. Jag försöker alltid att hjälpa till genom att bidra med mål och assist, men det har tyvärr inte hänt. Men jag ger inte upp, jag försöker alltid att bli bättre tillsammans med resten av laget.

Ikväll väntar en match mot Real Madrid som kan leda till avancemang till semifinal i Champions League och fortsatt hopp om att avsluta denna mycket annorlunda säsong med en oerhört tung titel, men då krävs en vändning på Anfield efter förlusten i Madrid.

– Vi spelade en strålande match mot Arsenal där vi höll nollan, var defensivt solida, gjorde tre mål och vann. Tre dagar senare förlorade vi en väldigt viktig match i Champions League, säger Firmino.

– Vi vet att vi har en match kvar och att ingenting är över. Vi kan vända det här och vinna. 

– Jag är medveten om att vi inte har gjort det så bra i år, men vi kan vända det. Vi har fortfarande chansen att gå vidare i Champions League.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer