– Salah kommer inte pressa för flytt

Bild till nyheten – Salah kommer inte pressa för flytt
The Athletic menar att Mohamed Salah inte kommer att pusha för en övergång från Liverpool men samtidigt ska det finnas en oro kring hur båda parterna ser på framtiden.

Mohamed Salahs kontrakt med Liverpool löper ut sommaren 2023 och det spekuleras jämt och ständigt om superstjärnans framtid.

Något som satte extra fart på spekulationerna var den intervju som Salah gav till spanska AS i vintras där både Real Madrid och FC Barcelona kom på tal. Salah slog fast att vad som händer i framtiden ligger i Liverpools händer.

Det verkar inte helt säkert att Salah och Liverpool ser på framtiden på exakt samma sätt. The Athletics Simon Hughes skriver, i en längre artikel om Ramy Abbas Issa som är Salahs agent, om uppgifter sajten fått kring situationen.

Enligt Hughes har The Athletic fått berättat för sig att Salah inte är inställd på att pressa fram en övergång till en annan klubb men samtidigt ska spelaren vara orolig över Liverpools agerande kring ett nytt kontrakt, inga formella samtal kring en förlängning har ännu startat. Intervjun med AS ska ha varit ett försök från Salah att göra kontraktsförhandlingar till en prioritet för klubben.

När Salahs kontrakt går ut 2023 kommer han att vara 31 år gammal och Liverpool har för vana att inte slänga upp extremt lukrativa långtidskontrakt till äldre spelare med lätthet.

Hughes skriver att det är förståeligt att klubben håller tillbaka i dagsläget med tanke på att den snart 29-årige anfallaren fortfarande har en bra bit kvar på sitt avtal samtidigt som den ekonomiska situationen idag är osäkrare än på mycket länge med tanke på coronapandemin. 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer