Quantcast

Nästa match (Premier League)

Leeds klubbmärke Leeds (B)

måndag 19 apr 21:00

LeBron ska erbjuda stöd till spelarna

Bild till nyheten

Fenway Sports Groups ordförande Tom Werner berättar om vilken roll LeBron James kommer att ha i Liverpool FC.

Nyligen köpte världsstjärnan och basketfenomenet LeBron James och hans nära vän och affärspartner Maverick Cartner in som partners i Fenway Sports Group och kommer därmed att ha en del att säga till om både när det gäller Liverpool och Boston Red Sox.

Fenway Sports Group är glada över att ha en så stor och erfaren profil som samarbetspartner.

– Jag skulle bli förvånad om de inte kommer med sina åsikter (gällande ledningsbeslut inom båda klubbarna). Jag välkomnar deras tankar och idéer, sa ordförande Tom Werner till The Athletic förra veckan.

– Jag ser Maverick som en av mina närmsta vänner och vi har suttit i timmar och diskuterat strategier, coachning, vad jag lärt mig av Jürgen Klopp och vad han lärt sig inom basketens värld.

– Vi har ett väldigt nära samarbete så jag skulle säga att deras kunskap och erfarenheter kommer att hjälpa oss framöver.

Nu har Werner utvecklat sina tankegångar och berättar lite mer specifikt vad basketstjärnan kan erbjuda för spelarna i Liverpool.

– Han kommer att vara en resurs för spelarna när det gäller det idrottspsykologiska. Han kommer inte att fatta beslut gällande laguppställningar eller liknande, säger han till radiostationen WEEI i Boston.

– LeBron och Maverick är smarta herrar som kommer att vara en resurs för oss, precis som många av våra partners är.

Bannerbild