Nöjd efter ännu en hållen nolla

Bild till nyheten Nöjd efter ännu en hållen nolla
Ozan Kabak beskriver segern mot Arsenal som mycket viktig för lagets självförtroende och gläds över en tredje hållen nolla i följd.

Liverpool återvände till Premier League efter landslagsuppehållet med en stark insats mot Arsenal som räckte till en 3-0-seger.

– Det här var så viktigt för oss, det är en härlig känsla, säger Ozan Kabak till Liverpoolfc.com.

– Som ni vet har vi förlorat många poäng så vi var extra motiverade av den anledningen. Vi spelade väldigt bra och dominerade matchen.

– I första halvlek gav vi verkligen allt i tacklingar och dueller, mittfältet gjorde det bra och i den andra halvleken hittade vi nätet. 3-0 är ett bra resultat och jag är så glad över att vi höll nollan också.

– Det är så viktigt. Arsenal är ett stort lag och när man vinner mot ett sådant typ av lag så stärker det hela lagets självförtroende. Det är två poäng upp nu till topp fyra så jag hoppas att vi kan vinna alla våra matcher som vi har kvar och sluta på en Champions League-plats.

Kabaks samarbete med mittbackskollegan Nat Phillips var fortsatt effektivt på Emirates Stadium.

– När det gäller Nat så lär vi känna varandra bättre och bättre. 

– Nu har vi hållit nollan i tre matcher i rad och jag hoppas att vi kan fortsätta mot Real Madrid också. Det är så viktigt för oss, Champions League, så vi är glada. 

– Jag är så glad över att få spela för den här klubben, det är en ära för mig. Varje match, varje sekund som jag varit här så försöker jag hjälpa laget, avslutar Kabak.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer