– Han har ett lejonhjärta

Bild till nyheten – Han har ett lejonhjärta
– Om jag var tvungen att överleva i djungeln skulle jag ha tagit med mig Nathaniel och Millie , säger assisterande managern Pep Lijnders.

Från att vara på vippen att säljas till Swansea i höstas har 24-årige Nat Phillips nu spelat sig in i startelvan inför slutspurten i ligan och kvartsfinalspel i Champions League. 

Pep Lijnders är mäkta imponerad över Phillips inställning

– Han kastar sig in med huvudet där andra inte ens törs använda fötterna. Han har ett lejonhjärta. Om jag var tvungen att överleva i djungeln skulle jag ha tagit med mig Nathaniel och Mille, säger nederländaren till liverpoolfc.com.

Han anser också att Phillips resa till startelvan bör fungera som inspiration till alla unga fotbollsspelare.

– Det är inte första gången som det händer i klubben och inte heller den sista. Passion, ambition och kärlek till spelet kommer alltid att kunna ta dig till nya nivåer, fortsätter han.

– Viljestyrka och karaktär är det som ligger till grund hos många av våra spelare. Det gör mig också säker på att vi kommer att komma tillbaka till toppen.

Phillips och nykomlingen Ozan Kabak ser ut att ha hittat rätt tillsammans som mittbackspar. Så här långt har de hållit nollan i samtliga tre matcher de har startat.

– Ozan är en stor talang som redan har gjort framtsteg. Han har anpassat sig till klubben på ett fantastiskt sätt och haft inverkan direkt, avslutar Lijnders.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer