Landslagsuppehållet är äntligen över och det verkar som att – peppar, peppar, ta i trä!– samtliga Liverpoolspelare har kommit helskinnade från det tuffa matchandet. Så här har det gått.

12 A-lagsspelare blev uttagna till sina respektive landslag medan ytterligare 11 stannade kvar på träningscentret i Kirkby tillsammans med Klopp och hans coacher.

Sammanfattning:

Thiago Alcantara, Spanien

• Hoppade in i 72:a minuten i 1-1-matchen mot Grekland och fick bära kaptensbindeln.
  • Hoppade in i 54:e minuten i 2-1-segern borta mot Georgien
  • Satt på bänken i 3-1-viktorian över Kosovo.
  • Två mål på 41 landskamper.

Diogo Jota, Portugal

• När portugiserna besegrade Azerbajdzjan med 1-0 fick Jota nöta bänk hela matchen.
  • I 2-2-matchen borta mot Serbien svarade Jota för två nickmål och byttes ut i 85:e minuten.
  • I 3-1-segern mot Luxemburg sköt Jota in kvitteringen och byttes ut i den 68:e minuten.
  • Sex mål på 12 landskamper.

Ozan Kabak, Turkiet

• Den nyblivne 21-åringen spelade hela matchen när Turkiet krossade Gini Wijnaldums Nederländerna med 4-2 och fick toppbetyg.
  • Var krasslig i 0-0-matchen borta mot Norge och satt på bänken.
  • Spelade hela matchen när Turkiet bara mäktade med 3-3 mot Lettland.
  • Nio landskamper.

Mo Salah, Egypten

• Spelade sin första landskamp sedan juni 2019 i 1-1-matchen borta mot Kenya.
  • Gjorde de två sista målen i 4-0-segern mot Komorerna och spelade även där hela matchen.
  • Fantastiska 45 mål på 70 landskamper.

Sadio Mané, Senegal

• Spelade hela matchen i 0-0-mötet mot Kongo.
  • Hoppade in i den 65:e minuten i 1-1-matchen mot Swaziland.
  • 21 mål på 72 landskamper.

Naby Keita, Guinea

• Kaptenen spelade hela matchen när Guinea besegrade Mali med 1-0.
  • Återvände sedan till Liverpool då han inte fick spela bortamatchen mot Namibia, eftersom landet finns med på Storbritanniens "röda lista".
  • Åtta mål på 37 landskamper.

Gini Wijnaldum, Nederländerna

• Den vikarierande kaptenen lirade hela matchen i 2-4-förlusten borta mot Turkiet.
  • Spelade 79 minuter i 2-0-segern mot Lettland.
  • Spelade hela matchen i 7-0-krossen mot Gibraltar och gjorde ett av målen.
  • 22 mål på 73 landskamper.

Andy Robertson, Skottland

• Kaptenen spelade 90 minuter i 2-2-matchen hemma mot Österrike.
  • Spelade också hela matchen i 1-1-mötet borta mot Israel.
  • Spelade förstås även hela matchen i 4-0-segern mot Färöarna.
  • Tre mål på 42 landskamper.

Kostas Tsimikas, Grekland

• Spelade 80 minuter i 1-1-matchen borta mot Spanien.
  • Satt på bänken i vänskapsmatchen hemma mot Honduras (2-1).
  • Satt på bänken i 1-1-matchen hemma mot Georgien. Hade verkligen behövt speltid!
  • Sju landskamper.

Xherdan Shaqiri, Schweiz

• Spelade 75 minuter i 3-1-segern borta mot Bulgarien och stod för två assist.
  • Blev matchhjälte i 1-0-segern mot Litauen.
  • Spelade 45 minuter i träningslandskampen mot Finland (3-2).
  • 23 mål på 88 landskamper.

Neco Williams, Wales

• Spelade hela matchen i 1-3-förlusten borta mot Belgien. Utlånade Harry Wilson gjorde för övrigt målet.
  • Hoppade in i 65:e minuten i 1-0-segern hemma mot Mexico.
  • Spelade 90 minuter i 1-0-segern hemma mot Tjeckien.
  • Ett mål på nio landskamper.

Curtis Jones, England U21

• Byttes in i den 66:e minuten i 0-1-förlusten hemma mot Schweiz U21.
  • Kom in i den 72:a minuten i 0-2-förlusten mot Portugal.
  • Spelade hela matchen i 2-1-segern borta mot Kroatien, gjorde mål och blev utvisad när det kokade över för många spelare på slutet. Segern räckte dock inte till avancemang,