Nedringd efter transferryktet

Bild till nyheten Nedringd efter transferryktet
Liverpool ryktas vara ute efter Ibrahima Konate och efter att The Athletics David Ornstein kom med de senaste uppgifterna om intresset blev huvudpersonen snabbt varse om spekulationerna.

David Ornstein hävdar att Liverpool är i slutförhandlingar med Ibrahima Konate gällande en övergång från RB Leipzig till sommaren. När artikeln kom blev det rejäl aktivitet i U21-landslagsmannens telefon. 

– Jag vaknade av att min telefon ringde stup i kvarten. Jag ville bara säga åt alla som ringde att lämna mig ifred eftersom att jag spelade match igår och var trött, säger Konate till L'Equipe.

Konate själv lägger inte något fokus på vad som fortfarande endast är rykten.

– Om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte om detta. Jag kan inte fokusera på det. Jag har ett europamästerskap att koncentrera mig på och därefter återvänder jag till min klubb. Jag måste fokusera på det här, inte på andra saker.

Konate och Frankrike spelar för tillfället U21-EM där de har åkt på en förlust med uddamålet mot Danmark samt tagit en trepoängare mot Ryssland (2-0). Nästa utmaning är en match mot Island på onsdag.

Enligt Liverpool Echo är Konate en av fem mittbackar som finns med på Liverpools lista över potentiella värvningar som kan stärka defensiven i sommar. Lokaltidningen skriver att klubben är återhållsam med information när det kommer till spekulationerna om att en Konate-övergång är nära.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer