– Det hårda jobbet börjar nu

Bild till nyheten – Det hårda jobbet börjar nu
Unge talangen Jarell Quansah har nyligen skrivit på sitt första professionella kontrakt med klubben och är inställd på hårt arbete för att bygga vidare på framgången.

Jarell Quansah har varit i Liverpool sedan han var fem år gammal har nu hunnit bli 18 år och belönades nyligen med ett proffskontrakt.

– Jag har varit här sedan femårsåldern och detta är något som jag och min familj väntat länge på. Det är en otrolig känsla att ha skrivit på kontraktet, jag är så glad, säger mittbacken till Liverpoolfc.com.

– Det hårda jobbet börjar nu. Detta är någonting som fotbollsspelare drömmer om. 

Quansah har imponerat i U18-laget och har tilldelats rollen som lagkapten.

– Det är en stor ära för mig och min familj och samtidigt känns det bra att få det förtroendet från tränaren. Man måste föregå med gott exempel både på och vid sidan av planen. Vi har haft mycket skador i laget under säsongen så flera U16-spelare har kommit upp, så jag har behövt se till att välkomna dem på ett bra sätt. Vi har också en del nya spelare som anslutit så jag har försökt se till att de förstår vad som krävs av dem när de ska spela för Liverpools U18.

– Alla de nya grabbarna har kommit in bra i laget, vi har många ledare i den här gruppen, det är inte bara jag. 

18-åringen inspireras av att se att flera akademispelare får chansen i seniorlaget på regelbunden basis.

– Det visar att allt kan hända. Man måste se till att vara redo, prestera kontinuerligt och träna på bra. Det är en dröm att en dag få chansen. Jag ska se till att jobba så hårt jag bara kan för att en dag kunna göra mitt bästa för den här klubben.

Vägen upp till U23-laget är också öppen.

– Tyler Morton och Layton Stewart har tagit klivet upp denna säsong och har presterat bra. Det är väldigt upplyftande att se dem få chansen, det sprider en känsla av hopp till resten av spelarna.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer