Sex röda i spel

Bild till nyheten Sex röda i spel
Curtis Jones, Andy Robertson, Mohamed Salah, Xherdan Shaqiri, Thiago Alcantara och Kostas Tsimikas fick speltid för sina respektive landslag.

Curtis Jones åkte med Englands U21-landslag på en förlust mot Schweiz U21 medan Mohamed Salah gjorde 90 minuter för Egypten som efter en 1-1-match mot Kenya säkrade en plats i nästa års Afrikanska mästerskap.

Xherdan Shaqiri spelade 75 minuter för Schweiz och levererade en assist i en 3-1-seger mot Bulgarien.

Thiago Alcantara och Spanien kryssade överraskande mot Grekland i en match som slutade 1-1. Mittfältaren fick hoppa in från bänken i den andra halvlek medan Kostas Tsimikas startade för grekerna och blev utbytt i 80:e minuten.

Andy Robertson bar som vanligt lagkaptensbindeln för Skottland och gjorde 90 minuter i 2-2-matchen mot Österrike.