PL-möte med flera ämnen på agendan

Bild till nyheten PL-möte med flera ämnen på agendan
Premier League-klubbarna möts idag för att diskutera bland annat supportercomebacken och möjliga förbättringar av ligan i stort.

The Athletic skriver att Premier League-klubbarna idag kommer att mötas för att diskutera en rad aktuella ämnen.

Sedan diskussionen om "Project Big Picture" dök upp i höstas har Premier League arbetat med en utvärdering av nuvarande arbetssätt med allt som rör den engelska högstaligan för att hitta eventuella förbättringsområden, utvärderingen är inte klar ännu men klubbarna kommer att få de senaste uppdateringarna under dagens möte.

Ett annat ämne som kommer att diskuteras är supportercomebacken i slutet av denna säsong. Som spelschemat ser ut i dagsläget kommer endast den sista rundan att spelas inför publik, men det kan komma att ske förändringar för att få till fler omgångar med supportrar på plats. 

Eventuella nya regler kring bettingföretag som tröjsponsorer kommer också att diskuteras. Förra säsongen höjdes röster om att det inte borde vara tillåtet att ha sådana företag som sponsorer på tröjan. PL-chefen Richard Masters har tidigare konstaterat att "man måste hittas en balans." 

Framtida TV-avtal står på också agendan, det gör även diskussioner kring den nyligen släppta Sheldon-rapporten som belyste problem kring sexuellt utnyttjande av barn inom fotbollen. Kampanjen "No Room for Racism" kommer också att komma på tal.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer