– Han är landets bästa högerback

Bild till nyheten – Han är landets bästa högerback
Steven Gerrard erkänner att han blev förvånad över att Trent Alexander-Arnold petats från det engelska landslaget och erbjuder sitt stöd till den unge högerbacken.

Trent Alexander-Arnold fick inte plats i Gareth Southgates landslagstrupp inför de stundande VM-kvalmatcherna. 

Southgates beslut fick många att höja på ögonbrynen, en av dem var Steven Gerrard. Liverpoollegendaren berättar i en intervju med The Times om sina tankar kring Southgates beslut samtidigt som han erbjuder stöd till Alexander-Arnold.

– En sak är säker, jag kommer alltid finnas där för Trent. Det är en självklarhet, han kan höra av sig när som helst. Jag skulle inte ta första steget. Han är en vuxen man nu. Han vet vad han kan göra, säger Gerrard.

– Gareth Southgate är den som fattar besluten. Jag håller inte nödvändigtvis med om detta beslut, men jag är inte Englands manager.

– Jag tycker att Trent är landets bästa högerback. En sak jag lärt mig från min tid som spelare är att man inte alltid kan leverera på sin allra högsta nivå. När man har en dipp måste man få stöd och uppmärksamhet från sin manager, så jag blev förvånad över beslutet, men det är bara min åsikt och min åsikt är inte viktig i denna fråga.

– Trent är en högerback av världsklass. Han är bästa högerbacken i landet och då har vi flera duktiga högerbackar. Jag finns här frö Trent och alla de andra Liverpoolspelarna alla dagar i veckan.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer